About

 😏 PROFILE
 The name given was Nurnaimi Amiesya. You can call me Nai.
 Ermmmm.. Saya percaya korang semua ada nickname yang
 diberikan oleh bestfriend korang en? Like kenit, ketot or mok.
 Cuba teka nickname apa yang bestfriends aku bagi kat aku ? Ada
 ke patut depa panggil aku nenek ? Hanya disebabkan insiden aku
 sakit belakang jalan terbongkok-bongkok. Grrrr. But nah that's
 what  friends for right ? ;)

 I'm just a lonely girl who desperate for attention. Aku jenis yang pendiam tapi dalam hati potpetpotpet kutuk orang. Ufufufufu. Kadang periang kadang pemalu kadang penakut, ikut mood juga kadang-kadang. (Dah lama tak buat ayat ala karangan ni.. tak reti mek huhuhu) 

Aku suka makan benda pedas yum yummm sodap bohhhh. And manisan of course, especialy yang chocolate memang hantu beb :P

Lebih suka menyendiri, tapi gemor buat aktiviti luar macam hiking, kayak, jungle trekking and so on lah. Emm haaaaa dok tau nok cakap apa lagi pasal aku. So le's move on.

😆 ABOUT THIS SITE
This blog had been created on end of 2012 . Actually, I created this blog just for fun. You know that time when you bored and had nothing to do. Gila boring tahap gaban beb. Haaa time tu lah jari ni mula nak menge-type kaww. I'm not so good in english tho so I selitkan bahasa martabat kita sekali kay :P Hhahahaha .. ai dah melalut ni uolls --' Okey , back to the topic ~ I named this blog as Pinocchio. Why ? Cause my nose looks like pinocchio I guess ? HAHAHAHA k.. Ouh, If you have a time or bored or something, you can visit and read my novels at HERE . Or, you can find me on wattpad and AsianFanFic, just search mah id at Naimie_O.

😛 F.A.Q
Where are you from ?
I am from Malaysia.

How's your result?
Shhhhhhhhhhhhhhhh

Exchange link?
Of course. Please put your link in my cbox and also nickname . It might take time for your link to appear

Who is your bias?
Rap Monster ! Idk, not a kpoper actually.

Can i re-post the freebies ? Will credit you
Yea , sure . Of course but please make sure you credit me. Ty:)

Can i request tuto ?
Please dear ^^ Will make one if i have time :)



"Don't mistakes the silence as ignorance"

  • Share: